akut tandlæge

Har du brug for en akut tandlæge i København?

Er du kommet til skade med dine tænder? Måske har du knækket en tand, fået betændelse eller fået en voldsom tandpine?

Når man står i sådan en situation med stærke tandsmerter, vil man bare gerne have en tid hos en akut tandlæge med det samme.

Akut tandlæge med døgnvagt

Tandlægecenter Højbro Plads er en akut tandlæge i København med døgnvagt. De kan kontaktes døgnet rundt for rådgivning og tidsbestilling, hvis du har slemme tandsmerter og har brug en behandling med det samme.

Når de fleste andre tandlæger holder fri, så har Tandlægecenter Højbro Plads sin dør åben. Du kan få tid hos en akut tandlæge i København mandag til fredag kl. 8-20, lørdag, søndag og helligdage fra kl. 8-18. Skal du bare i kontakt med en tandlæge og have rådgivning i, hvordan du skal forholde dig til din akutte situation, kan du komme i kontakt med en tandlæge hos Tandlægecenter Højbro Plads hele døgnet rundt.

Alt efter hvor slem din skade er, vil deres tandlæge kunne vurdere, om du har behov for en akut tandlægebehandling, eller om du kan vente med behandling til den næste dag.

Ingen ekstra gebyr for behandling i weekenden og på helligdage

Selv i weekenden eller på helligdage er prisen den samme for en tandbehandling. Der bliver ikke tillagt nogle ekstra gebyrer eller tillæg for at få en behandling udenfor normal åbningstid hos deres akutte tandlæge i København.

Vil du gerne være fri for dine tandsmerter anbefales det klart at gå ind på Tandlægecenter Højbro Plads’ hjemmeside og ringe til en af deres dygtige og erfarne tandlæger for at få rådgivning eller bestille en akut tid til tandbehandling. Du kan være helt sikker på at få en tryg behandling hos akut tandlæge i København, hvis du vælger Tandlægecenter Højbro Plads.