hudbehandling

Nogen der kender til Hudbehandling hos Clever Skincare?

Jeg har læst mig frem til, at man med hudbehandling kan få reduceret sine rynker og andre alderdomstegn – Nogen der har erfaringer med det? Jeg har i en længere periode haft lyst til at gøre noget ved min ansigtshud, men jeg vidste ikke at hudbehandling også gjaldt for andet end botox osv. Jeg er for resten en kvinde på 60 år, og hvis du eller andre kender til proceduren, så hjælp venligst.

En hudbehandling kan være et god måde at føle sig ung på igen. Jeg bevæger mig meget udendørs og får derfor meget sol og vind i ansigtet. Solen kan i for store mængder være skadelig for huden, og vinden bibringer en masse skidt med sig. Især udstødningspartikler skulle være skadelige for huden. Jeg bryder mig ikke om at kigge i spejlet, og derfor tror jeg, jeg på et tidspunkt skal have en hudbehandling.

 

Fantastisk hudbehandling hos Clever Skincare

Hudbehandling hos Clever Skincare i Nordsjælland skulle være et af de bedste steder, har jeg fået fortalt. Nogen der kender det? De har flere af de førende hudplejeserier, og de sætter stor pris på kvalitet i deres arbejde. Jeg hørte en gang om en dame der fik en af deres hudbehandlinger, og hun så fantastisk ud efter, hun havde fået behandlingen. Jeg tror faktisk godt man kan sige, at da hun gik ind til hudbehandlingen var hun 61, og da hun kom ud igen var hun 35. Hun så fantastisk ud. Clever Skincare tilbyder også zoneterapi, hvilket jeg godt kunne overveje på et tidspunkt, men først og fremmest gælder det hudbehandling.

Hvis du er interesseret i at læse mere om klinikken, så kan du gå ind på Clever Skincares hjemmeside og se alt hvad de tilbyder. De er blandt de førende skønhedsklinikker i Nordsjælland, og de har kunder fra hele området.