bilnøgler København

Jeg mistede mine bilnøgler i København – Autolåsesmed Marschall hjalp

Jeg vil gerne fortælle historien om, hvordan et par mistet bilnøgler i København kan føre til pludselig kærlighed mellem to mennesker. Og der er gode råd til, hvad man aldrig skal gøre, hvis man ikke kan finde sine bilnøgler i København.

Jeg besøgte noget familie her i sidste uge, men jeg endte desværre med at miste mine bilnøgler i København. Jeg var panikslagen, da jeg havde kørt hele vejen fra Sønderjylland og ikke havde andre måder at komme rundt i byen på. Men heldigvis fortalte min datter mig, at jeg skulle tage det helt roligt – hun kendte de helt rigtige låsesmede, der kunne hjælpe.

 

Jeg tror, jeg vandrede rundt på Vesterbro, da jeg mistede mine bilnøgler i København. Jeg havde faktisk lige købt en ny bil, så jeg var ekstra irriteret, da det gik på for mig, at mine bilnøgler var væk. Hvad gør man, når man kommer fra det mørke Jylland og kun har været i storbyen en håndfuld gange? Heldigvis var min datter flyttet derover for et år siden, så hun kunne hjælpe mig. Hun bor på Nørrebro med sin kæreste, som er en rigtig Københavner – fuldskæg, tatoveringer, håret bundet op i en tot som pigerne plejede at gøre det, men han er nu god nok. Mine bilnøgler lå nu et sted i de københavnske gader, uden der var nogen chance for jeg kunne få dem tilbage.

 

Mistede bilnøgler i København klarer autolåsesmed Marschall

Min datter fortalte mig hurtigt, at også hun, da hun lige var flyttet til byen, havde mistet sine bilnøgler i København. Men hun kendte autolåsesmed Marschall, som var låsesmedseksperter inden for bilnøgler og – døre. Vi ringede til dem, og inden for få minutter kørte en varevogn op på kantstenen bag min VW. Jeg blev overrasket, da jeg så, at det var min datters kæreste der stod ud af bilen. De havde åbenbart mødt hinanden for et år siden, da min datter mistede sine bilnøgler i København. Det var kærlighed ved første blik, og de har været sammen lige siden. Han grinte lidt, da han på få minutter havde løst problemet. ”det er åbenbart sådan, man møder jeres familie”, sagde han med et stort smil. Og jeg må indrømme, jeg kunne ikke lade vær med at grine selv. Jeg havde stærkt overvejet at forsøge at løse problemet selv med en skruetrækker, men som han rigtig nok sagde, ville det kun forværre problemet. Ring altid til Autolåsesmed Marschall hvis uheldet er ude.

På deres hjemmeside kan du læse mere om alle deres services.