Køb af voksentøj og børnetøj fra Soft Gallery støtter indisk børnehjem

Er der nogen, der kender det tøjmærke, der hedder Soft Gallery? Jeg har først lige stiftet bekendtskab med det,  og jeg er allerede helt vild med det. De laver tøj til både voksne og børn, og jeg kan især godt lide deres kollektion af tøj til børn. Det er meget anderledes end det børnetøj, man ellers er vant til at se i butikkerne, så jeg skal helt klart ud og købe noget til min datter.

Ikke nok med at de producerer de sødeste børnetøj, nej, Soft Gallery er også med til at støtte et dansk-indisk børnehjem i Indien, så det er endnu en rigtig god grund til at man skal købe tøj fra dem. Det gælder, tror jeg da, både, hvis man køber tøj fra deres børne kollektion og fra deres voksen kollektion.

Så her i weekenden tager jeg min datter med ud at shoppe, for jeg er sikker på, hun også vil være lige så vild med tøjet fra Soft Gallery som jeg er, og hun trænger i øvrigt også til at få noget nyt tøj, nu hvor hun vokser så meget lige for tiden. Måske kan jeg så også finde noget tøj til mig selv fra dette mærke.