Dr Hauschka ansigtsmasker fuldente vores tøseaften

Her i weekenden var jeg sammen med tre af mine bedste veninder. Vi havde aftalt, at vi skulle lave en masse pigeting sammen, og jeg havde derfor købt ansigtsmasker fra Dr Hauschka til os alle sammen. jeg er vild med at få lagt ansigtsmaske, da man virkelig kan mærke bagefter, at huden er blevet renset og opkvikket.

Vi plejer ellers bare at hygge os og drikke te sammen, når vi holder disse tøseaftener, så det var et stort hit, da jeg hev ansigtsmaske cremen fra Dr Hauschka frem, og vi følte os alle helt luksusagtige, da vi lagde dem på hinanden, og alle ville gå ud og købe noget mere hver for sig.

En af mine veninder fortalte faktisk en masse om Dr Hauschka, som jeg ikke vidste. Hun kendte åbenbart til historien bag og hvad de ellers lavede, ud over ansigtsmasker, altså. Det viste sig nemlig, at hun lige havde købt en creme der fra, og ekspedienten vidste selv en masse om dette mærke, så hun havde fået næsten hele historien om dem.

Dr Hauschka skal i hvert fald være en del af vores tøseaftener fremover, det er helt sikkert. For ansigtsmaskerne var bestemt en succes, der bør gentages.