Paraplyer med tryk er det flotteste på gaden i regnvejr

Jeg er en af de mennesker, der elsker, når det bliver regnvejr. Det er noget af det bedste, jeg ved, at tage regntøj på og så gå ned ad gaden mens det siler ned. Og så synes jeg, det er rigtig flot, når man ser en masse paraplyer med tryk dekorerer gadebilledet.

Det var faktisk af den simple grund, jeg besluttede mig for, at det blandt andet skulle være paraplyer med tryk, der skulle være mit firmas form for reklamegaver, når vi skal ud og stå og sælge os selv og vores koncepter og varer på forskellige messer, hvilket man i denne branche faktisk er rimeligt ofte.

Og det har heldigvis vist sig at være en god investering at købe paraplyer med tryk og dele dem ud. Det er selvfølgelig uvist, om det er på grund af dem, men i hvert fald, så er vores omsætning steget markant siden vi var på messe sidst, hvor vi første gang havde vores nye reklamegaver med. Det var i hvert fald noget, der skabte opmærksomhed omkring os, da de fleste andre bare delte foldere og visitkort ud til deres potentielle kunder på messen.