Få løst din parforhold krise igennem dialog og parterapi sessioner

Det er svært for mange moderne parforhold, at få det hele til at hænge sammen og ikke mindst i en tid, hvor alle har nok i sig selv. Det er måske også derfor, at der er begyndt at komme gang i parterapi, rundt omkring i landet, i en grad der kun er støt stigende. Måske er det et sygdomstegn i moderne parforhold, folk er individualister og derfor er parterapi ganske enkelt bare blevet den moderne løsning

Parterapi er i mange tilfælde med til at genskabe dialog imellem to evigt stridende parter, der er kørt fast i deres egen rille, uden lyst til at skabe en konkret løsning. Det kan være svært for mange, at indse hvad parterapi kan gøre for dem, uden at de betragter det som en byrde. Parterapi er en mulighed alle har, men det kræver selvfølgelig i sidste ende, at de to parter er indstillet på disse samtale sessioner.

Statistikken siger, at rigtig mange parforhold bliver redet eller repareret til det bedre, efter blot et par parterapi samtaler. Den første parterapi session er som regel den sværeste, da det er der murene skal brydes ned, for at give plads til en ny dialog og konstruktivitet frem for negativitet. De fleste der kommer igennem den første parterapi time, vil opleve en mulighed, der ikke før har været set på positivt.

1 thought on “Få løst din parforhold krise igennem dialog og parterapi sessioner

  1. Min mand og jeg startede til parterapi for nogle måneder siden, og indtil videre har det hjulpet rigtig meget. Det er som om, at vi er startet helt forfra, og det er skønt, at vi ikke konstant hakker på hinanden.

Comments are closed.