Mig og min partner overvejer parterapi i København

Mit ægteskab har i længere tid knirket og knaget, og efter en lang snak med min bedre halvdel i går, blev vi enige om at prøve parterapi i København.

Jeg kender nemlig en der har været til parterapi i København, og han giver nok gerne navnet ud på sin terapeut, som har op til flere gange har rost til skyerne, og siger at det redede højest sandsynligt hans ægteskab.

Så må vi bare håbe at den vedkomne har lyst og ikke mindst tid i kalenderen, og selvfølgelig at han er så god som min ven siger.

Ellers er der nok rigeligt at vælge imellem hvis man vil have parterapi i København. Man vil bare så nødig få en der er rigtig dårlig. Måske skulle jeg søge lidt rundt på Google og se hvad jeg kan finde. Der er nemlig helt sikkert en god chance for at min vens terapeut er fuldt booket. Det er de gode jo desværre tit.

1 thought on “Mig og min partner overvejer parterapi i København

  1. Hvis parterapi i København er hvad i søger, så kan jeg varmt anbefale Renate Sommerstad. De er simpelthen bare gode, og så er de faktisk heller ikke særlig dyre, sammenlignet med andre.

Comments are closed.