Farvel rynker og smøger – Goddag Restylane

Noget jeg altid har frygtet er rynker! Jeg har altid fået det meget dårligt og nærmest blevet deprimeret ved tanken om at min hud på et eller andet tidspunkt ville ælde.  Alligevel stoppede jeg ikke med at ryge.

Mange års fast rygning har fremskyndet min største frygt! Jeg er kun 40 år, men har ligeså mange rynker som en kvinde på 60 år. Jeg fortryder rigtig meget at jeg ikke var mentalt stærk nok til at lægge smøgerne fra mig i tide.

Jeg kan desværre ikke skrue tiden tilbage, derfor bliver jeg nødt til at fokusere på, hvad jeg kan gøre ved de forfærdelige rynker nu, og ikke hvad jeg kunne have gjort. Jeg har lagt smøgerne til side nu, selvom det ikke giver mig min glatte hud tilbage. jeg tænker at jeg måske kan undgå andre forfærdelige ting, som sygdomme osv.

Da jeg slet ikke kan fungere normalt, når mit ansigt er så rynket som det er, har jeg besluttet mig for at ty til restylane. Jeg har hørt rigtig mange gode ting om behandlingen. En af mine kollegaer afslørede også at hun bliver behandlet med restylane, da jeg fortalte hende at jeg nok ville vælge den løsning så jeg kan få et ansigt uden rynker igen. Jeg havde altid troet at hun var heldig fra naturens side og misundede hende rigtig meget, fordi hun er ti år ældre mig men hendes hud ser 10 år yngre ud end min.

Hvis mit ansigt også bliver ligeså pæn og rynkefri som hendes, er jeg slet ikke i tvivl om at jeg vil hoppe ud i det! Farvel rynker – goddag restylane!