Pigmentforandringer påvirker meget mit humør

Sidste år fik jeg nogle rigtig grimme pigmentforandringer i ansigtet, fordi jeg blev solskoldet. Det har virkelig sat et stort præg min mit humør i en selvfølgelig negativ retning! Jeg føler mig grim og utilpas. Det kan ikke gå hurtigt nok med at få det behandlet.

Jeg talte med en venindes veninde, der også selv havde haft pigmentforandringer i ansigtet. Hun fik det fjernet med laser, og det kan absolut ikke ses. Hun gav mig navnet på behandlerklinikkens hjemmeside, og dagen efter bestilte jeg en tid.

Da jeg går i 2. g og ikke har noget arbejde har mine forældre sagt at de gerne vil betale for behandlingen. Det er jeg meget taknemmelig for! De har virkelig også kunne mærke hvor meget de grimme pigmentforandringer har påvirket mit humør. Jeg er ikke længere den glade og friske pige som jeg var inden jeg blev solskoldet.

Det er vildt hvor meget pigmentforandringer kan forandre et menneske. Måske er det også bare mig, der er for sart. Jeg går meget op i mit udseende, så det måske åbenlyst at det kan påvirke mig så meget.