Ønsker at bytte stor gård med fri adgang til bacon for nyt tegltag

Et hus, der har fået pudset facaden, ordnet hækken, fået nyt tegltag, ny carport, nye vinduer og hele molevitten, må siges at være et mega fedt hus – et hus, der siger noget om dets ejere.

Sådan et hus har vi ikke. Vi har drømt og drøftet om alt det ovenstående – især et nyt tegltag – men ikke en eneste af tingene har vi følt, at vi havde råd til. Det er så at sige altid forblevet ved snakken.

Men ikke længere!

Kære tante Berta er gået bort, og det er trist. Men, som man siger, den ene mands død er den anden mands brød, og vi har netop arvet en halv bondegård fra gamle tante Berta. Altså sådan bogstaveligt talt. Det er denne halve bondegård (min bror fik den anden halvdel), som skal skaffe os et nyt tegltag.

Men for at få dette nye tegltag, skal vi først have den solgt, og det er en helt anden sag. Den er i elendig forfatning over hele linjen, og for at det skal være ekstra svært at komme af med den, ja så er den umiddelbar nabo til en grisefarm. Det betyder larm og stank fra tidlig (og vi taler klokken 04 her) morgen til sen aften.

Vi har regnet ud, at hvis vi kan få bare en fjerdedel af hvad den er værd for den, får vi råd til et nyt tegltag. Min bror vil også bare af med den, for lad os blive enige: der er ingen af os der nogensinde skal bo der.

Så hvis der er nogen, der kender nogen der kunne tænke sig en kæmpe gård i Jylland, nabo til fire hundrede griser, der er et vaskeægte håndværkertilbud til sygt billige penge, må i endelige sige til!

Haves: Nedslidt gård med mange muligheder.

Ønskes: Nyt tegltag i stil med dette:

nyt tegltag