Granhøjen giver en eksellent behandling

Dagens indlæg handler om det der sker, når man pludselig befinder sig i en situation, hvor en nær ven eller en i familien bliver ramt af enten depression eller en psykisk sygdom. Det der ofte sker er, at de pårørende til den sindslidende ikke helt forstår, hvad der dog er sket. Især hvis der ikke havde været nogle tegn på det inden.

Det er derfor meget vigtigt, at der med det samme bliver sat ind med enten terapi eller behandling, og en professionel vurdering af pågældende. Der er ingen grund til at vente, hvis man kan se, at personen ikke kan klare at komme videre selv.

Hvis det viser sig, at det er nødvendigt med behandling over længere tid, så er der jo i Danmark også mulighed for at komme i et botilbud, som f.eks på Granhøjen. På Granhøjen gør man en ekstraordinær indsats for beboerne. De får alle et job at passe i en af de såkaldte socioøkonomiske virksomheder.granhøjen

Når man er beboer på Granhøjen, så er det også essentielt at vide, at man selvfølgelig får lavet en behandlingsplan, som løbende bliver evalueret, så man hele tiden har fingeren på pulsen med beboernes individuelle udvikling.

Som beboer på Granhøjen er man i de tryggeste hænder, og som pårørende er det en lettelse at vide, at Granhøjen har hele 25 års erfaring med psykiatrisk behandling – det er noget der mærkes.