Hvordan vi fik et nyt tag til en god pris, uden selv at knokle

Vi skulle have nyt tag på huset, men vi vidste intet om, hvad en rimelig pris ville være. Vi spurgte rundt blandt vores venner, og et par af dem havde faktisk allerede erfaring med at få lagt et nyt tag. Det viste sig desuden, at man sagtens kan få det gjort til en god pris. Den ene viste mig nogle flotte billeder af sit hus på Fanø, og jeg var selv forbi og besøge den anden for at se hans. De var begge ret begejstret for deres nye tag.

Mine venner, der havde fået lagt et nyt tag, henviste mig til et firma, der speciliserer sig med hjælpe folk i min situation. Man giver dem simpelthen informationer om opgavens art og omfang, og så indhenter de gode priser på et nyt tag fra lokale entrepenører og sender dem til én.

Der er rigtig mange muligheder for at få et godt nyt tag, fandt vi hurtigt ud af, og endda til ganske rimelige priser. Min kone vil gerne have noget friskt, mens jeg selv er mere til det traditionelle tag. De havde hver især deres egne charme, og vi havde mange seriøse valgmuligheder.

Det endte med, at vi valgte et af de billige tilbud på et nyt tag, som firmaet foreslog. Prisen var i den lave ende af mulighederne, men kvaliteten fejler skam ikke noget. Så nu her, to år senere, er det os, der glad viser billeder frem til alle, der spørger ind til hvordan vi fik vores nye tag.