Et af vores elhegn er gået i stykker – skal ud og købe nye elhegn

Her i weekenden opdagede jeg til min store skræk, at et af vores elhegn er gået i stykker. Heldigvis havde ingen af dyrene opdaget det, men jeg undrer mig lidt over, hvordan det store hul i hegnet er blevet til – er det mon dyrene selv, der har lavet det, eller er det nogle udefrakommende?

Det skal lige siges, at det er nogle ret gamle elhegn, vi har her på gården, så det var nok alligevel et spørgsmål om tid, før de skulle skiftes ud, så jeg havde set det komme. Problemet er bare, at jeg havde håbet, at de havde holdt til næste år, for jeg har ikke økonomien til at købe nogle nye lige pt.

Jeg leder derfor efter en forhandler, der sælger billige elhegn, så jeg ikke bliver fuldstændig ruineret. Jeg bliver jo nødt til at købe nogle nye nu, hvor de er gået i stykker, selvom jeg ikke lige umiddelbart har økonomien til det, og de skal derfor være meget billige, så jeg ikke bliver mere ruineret end højst nødvendigt.

Jeg har hørt en lille fugl synge om, at man kan købe billige elhegn på nettet, men hvordan gør man så det? Jeg har aldrig prøvet at handle online, og jeg kan ikke helt se, hvordan jeg i så fald så ved, at det er de rigtige elhegn, jeg køber?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at jeg ikke har ret meget forstand på dette område, og jeg har derfor brug for lidt hjælp hurtigst muligt. Jeg har forsøgt at lappe hullet i hegnet, men da det ikke er en ret holdbar løsning, bliver jeg nødt til at købe nogle nye elhegn, men hvordan gør jeg lige det?

1 thought on “Et af vores elhegn er gået i stykker – skal ud og købe nye elhegn

  1. Du har hørt fuldstændig rigtigt. Den fugl du har hørt synge om billige elhegn på nettet taler ikke med to tunger.

Comments are closed.