Jakkesæt til fest

Nyt jakkesæt til julefrokost og nytår

Posted on Posted inTøj

Nu hvor både julefrokoster og nytårsaften står for døren, syntes jeg det var på tide at anskaffe mig et nyt jakkesæt. For at være ærlig, så har mit gamle jakkesæt nok haft brug for en udskiftning i et par sæsoner. Men når det endelig skal være, så skal det også være helt rigtigt. Jeg brugte lang tid på at søge efter det helt perfekte jakkesæt, men jeg kunne ikke finde det helt rette.

Lige indtil jeg stødte på Anne Spangs koncept, hvor man kunne bestille et jakkesæt syet efter mål. Her kunne jeg jo nærmest designe jakkesættet fra bunden, selv vælge stof, farve m.m. samt få det syet, så det passede mig helt perfekt.

I gang med at bestille mit nye jakkesæt

Nå, men jeg skulle så i gang med at bestille mit jakkesæt og første skridt var at vælge hvilken metervare jakkesættet skulle syes i. Her valgte jeg helårs-uld i en klassisk blåsort.

Derefter skulle jeg beslutte mig for model på min jakke og bukser. Når jeg havde besluttet mig for det, var det tid til at indtaste kundeoplysninger, så jakkesættet kunne sendes hjem til min adresse.

Når jeg havde indtastet alle nødvendige oplysninger skulle jeg indtaste mine mål. Heldigvis havde Anne Spang en måleguide jeg kunne printe ud og bruge til at få taget mine mål, som min kæreste var så sød at hjælpe mig med.

Herefter var det bare om at indtaste mine betalingsoplysninger og godkende købet.

Leveret på kun 14 dage

Efter kun 14 dage modtog jeg mit nye jakkesæt fra Anne Spang. Det blev leveret nypresset og dampet i silkepapir i en fin sort æske. Da jeg prøvede sættet på, passede det helt perfekt.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg benytter mig af Anne Spang når jeg skal købe et nyt jakkesæt.