Findforsikring.dk-Dansk_Boligforsikring

Findforsikring henter tilbud fra Dansk Boligforsikring

Posted on Posted inBolig

Findforsikring er blandt Danmarks måske nok største forsikringstjenester. Her sammenlignes tilbud fra danske forsikringsselskaber, som stiller forbrugeren langt bedre, når den endelige beslutning skal træffes. Vi hjælper nemlig forbrugeren med at sammenligne pris, dækning og løbetid mm., så beslutningen kan træffes på et oplyst grundlag.

Skal du til at købe en bil? Måske en rejse? Eller ny bolig? Lige meget hvad du går og overvejer, er det en god ide at forsikre sig. Men hvordan finder man hoved og hale i alle de forsikringstilbud, der findes på markedet? Det hjælper forsikringsportalen med.

Processen

Du fortæller, hvilken eller hvilke forsikringer du gerne vil høre mere om. Herefter indhenter Find Forsikring 3 tilbud fra relevante forsikringsselskaber, hvor du tydeligt kan se alle specifikationerne for netop den type forsikring. Herefter kan du vælge den løsning, du bedst kan lide – eller du kan lade være. Det hele er nemlig 100 % uden forpligtigelser fra brugeren side. Nogle af de forsikringer, man kan indhente tilbud og informationer om, er:

  • Bådforsikring
  • Familieforsikring
  • Livsforsikring
  • MC-forsikring

… Og mange flere. Ejerskifteforsikring er også en populær forsikring at undersøge nærmere. Her er markedet nemlig præget af stor konkurrence – og det kan gavne dig som forbruger, da du kan finde den billigste ejerskifteforsikring. Men det er også en forsikringstype, man skal være opmærksom på. I 2017 var der over 200 klager fra private forsikringstegnere over deres forsikringsselskab. Og tallet har været jævnt i en årrække. Det er derfor vigtigt at forstå, hvad ens forsikring helt præcist dækker.

Ejerskifteforsikringen er vigtig – men læs det med småt!

En ejerskifteforsikring er livsvigtig, når man køber en bolig. Den kan nemlig dække store økonomiske udgifter, der oftest vil være umulige at betale for almindelige mennesker. Opdages der skjulte fejl og mangler, er man som boligejer sikret. Men mange misforstår omfanget af en ejerskifteforsikring og tror, at alle skader bliver dækket. Det er ikke tilfældet. Har man f.eks. købt en ældre bolig gælder der andre regler end nyere ejendomme. Og grunden hertil skal findes i datidens byggeskik. Er et hus bygget efter de regler, der fandtes på daværende tidspunkt, vil en ejerskifteforsikring ikke dække, hvad man nu til dags vil kalde for en skade.

Ejerskifteforsikringer har mange regler, og det er derfor vigtigt, du sætter dig ind i, hvilken ejerskifteforsikring er bedst for dig. Følg desuden også gerne med i, hvad der rører sig i forsikringsbranchen.

Gratis og uforpligtende hjælp

Findforsikring kan også bruges til erhverv men er mest udbredt blandt private aktører. Det er stedet, hvis du gerne vil have gennemsigtige aftaler og gode priser på din næste forsikring.