Er narkose tandbehandling rettet imod min paradentose vejen frem?

Jeg er så småt ved at nå en alder, hvor at mine tænder ikke er helt tilfredse med situationen mere. For at gøre det lidt kort, så har jeg fået store problemer med paradentose i undermunden, et direkte resultat af for meget kaffe og cola, ifølge hvad min tandlæge siger. Jeg er godt nok ikke nogen helt i en tandlægestol, så jeg har overvejet, at få det overstået med narkose tandbehandling.

Narkose tandbehandling er en mulighed, jeg faktisk ikke har overvejet før, da jeg troede at tandbehandling i narkose kun var for de virkelig store indgreb. Men ok, i min verden er det her et kæmpe stort indgreb og jeg frygter virkelig den smerte, det kan medføre at få behandlet min paradentose.

Min tandlæge har nævnt muligheden narkose tandbehandling et par gange, imens at han har konkluderet på tandsæt situationen i min mund. Han siger at det sagtens kan lade sig gøre, men at det ikke er så tit, at han har været nødsaget til at anvende narkose tandbehandling, i forbindelse med paradentose. Har du nogen erfaring med narkosebehandling, så ville jeg sætte pris på at høre om det, tak.