Ét tandimplantat via implantatbehandling kan måske hjælpe min far

Jeg har en far der er ved at være godt oppe i årene, det vil sige at, han i den grad fortsat er ung af sind, men de mange år har sat sine spor, ikke mindst på de tænder, der i mange år, har stået model til kaffe, te og smøger. Den hårde livsstil har medført at han i dag, praktisk talt har mistet alle tænder i undermunden og jeg har derfor drøftet muligheden for et tandimplantat via en implantatbehandling.

Han virker nu meget frisk på mit forslag, er dog lidt skeptisk i forhold til selve indgrebet, da han mener det lyder omfattende med montering af de her små titaniums skruer, der i sidste ende skal holde et nyt tandimplantat på plads, med små klikbeslag. Jeg har fortalt ham at en implantatbehandling foregår ret skånsomt, det er en permanent løsning og han vil få et helt andet liv, med muligheden for at kunne tygge ordentligt.

Årsagen til at jeg har valgt at blogge om dette er at, jeg ved denne tandimplantat teknik vil hjælpe ham så meget, men hvordan for man overbevist en ældre rotte i gården om, at den her nymoderne implantatbehandling ikke er noget at frygte, tværtimod er det en langt mere holdbar teknik, frem for et gammeldags løst gebis. Jeg tror bare lige han skal acceptere at tiderne er skiftet, men det er ikke let med ældre mennesker, så kunne godt lige bruge et godt råd til at overbevise ham.