William Atak – en SEO-tryllemand med ekspertviden

Jeg vil gerne fortælle jer om William Atak, som er en selvstændig erhvervsmand med eget SEO firma og 10 ansatte. William Atak er ekspert i SEO og kan rådgive og vejlede selv den mindst SEO kyndige. Han er også ekspert marketing i gennem sociale medier og Online Reputation Management.

William Atak underviser ofte sine kunders medarbejdere i, hvordan man arbejder med SEO, så det ikke blot bliver lavet, men også har et vist kvalitetsniveau. Gennem SEO-netværket har William også samlet adskillige SEO interesserede til weekender med fokus på forskellige områder af SEO og diskuteret op livet løs om hans og de samlede største interesse. Du kan gå ind på seotips.dk og læse mere om arrangementet og kontakte William for at høre, hvornår SEO netværk mødes næste gang.

Hos ATAK Nordic og ATAK Digital, som William Atak er ejer af og chef for, er en af de andre primære services; Online Reputation management. Der er nemlig flere og flere, der får brug for hjælp til at styre deres online omdømme, det være sig både privatpersoner og virksomheder. William kan hjælpe dig eller din virksomhed med enten at få det uønsket indhold fjernet eller overdøvet af andet indhold.

Er du interesseret i at bruge William Atak og ATAK Nordic eller ATAK Digital som partner, skal du være velkommen til at kontakte ham.