Skal du bruge penge her og nu, så er mikrolån en rigtig god ide

Står du og mangler penge til vinterferien, eller har behov for penge her og nu til en uønsket regning, så er et mikrolån en rigtig god ide. Beløbsstørrelsen varierer alt efter, hvor du låner pengene henne, men ligger ofte mellem 500-5000kr. Du skal ikke svare på en masse spørgsmål, som hvis du vil låne i banken. Og ofte skal der heller ikke stilles sikkerhed, og nogle tilbyder endda et par dages rentefrihed.

Mikrolån bruges i Danmark ofte som en buffer i hverdagen, hvis man fx får en uventet regning, så er det en hurtig måde at låne pengene på. I udlandet anvendes der også mikrolån, men her bruges de oftere til at hjælpe folk ud af fattigdom, hvilket blandt andet er brugt i Afrika. Her bruges pengene blandt andet til at starte en mindre virksomhed med, sådan at de i fremtiden forhåbentlig vil kunne leve af deres indtægter.

Herhjemme er det normalt ikke af nødvendighed, at danskerne optager mikrolån, men lige så ofte fordi man ønsker at købe noget lige her og nu. Det kan være man står og skal købe en bil og mangler en udbetaling, eller måske man ønsker at komme ud at rejse, så er denne lånetype meget anvendt.