Foredrag om arbejdsglæde har sat tingene i perspektiv

Jeg har i løbet af de sidste par uger oplevet på egen krop, hvor vigtigt det er at have arbejdsglæde på sin arbejdsplads. Jeg har altid været glad for mit arbejde, og ikke mindst for mine kollegaer, og jeg har derfor aldrig rigtigt skænket vigtigheden af arbejdsglæde en tanke før nu.

For nogle uger siden havde vi et møde i min afdeling, fordi det viste sig, at der faktisk var rigtig mange, der havde mistet deres arbejdsglæde inden for kort tid, og i alle tilfælde var der en klar sammenhæng mellem en bestemt episode og den manglende arbejdsglæde, og chefen besluttede derfor at sende os alle sammen på et foredrag om arbejdsglæde i håb om, at vi kunne få et bedre arbejdsmiljø, og jeg tror, at det har vist sig at være en vellykket plan.

Foredraget var utroligt spændende og lærerigt, og det satte virkelig nogle ting i perspektiv, som jeg aldrig før har tænkt over, så selv jeg, der ikke havde mistet min arbejdsglæde, følte, at jeg havde lært en masse, og jeg følte faktisk, at jeg tog derfra med en fornyet energi til at tage på arbejde dagen efter.

arbejdsglæde