Plastikkirurgi: Min beslutning om en brystforstørrelse

Jeg kan se, at der nu er gået mere end en måned, siden jeg sidst skrev her på bloggen, og det er naturligvis beklageligt! Jeg har forsøgt at tage mig en tænkepause for at finde ud af, om jeg skulle få lavet den brystforstørrelse, jeg altid har drømt om. Jeg har haft nogle overvejelser i forbindelse med plastikkirurgi, og derfor har jeg været nødt til at “trække stikket ud” så at sige.

Det jeg dog kan fortælle jer, at jeg er kommet frem til er, at jeg har besluttet mig for at få gennemført en brystforstørrelse, også selvom det kræver, at jeg lægger mig under kniven i plastikkirurgiens tegn. Jeg er virkelig nervøs over for brystforstørrelsen, fordi jeg ikke kan lide tanken om, at jeg skal skæres i osv., men efter jeg var til forundersøgelse til en brystforstørrelse med min plastikkirurg, så er jeg blevet lidt mere rolig.

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre, om der er nogle af jer, der har benyttet sig af plastikkirurgi, og hvad fik I i så fald lavet? Langt de fleste man hører om, som har benyttet sig af plastikkirurgi, har fået lavet en brystforstørrelse, og det er jo også det, jeg selv skal have lavet, så en brystforstørrelse er nok det mest populære inden for plastikkirurgi, tror I ikke?

Hvis nogle af jer har fået en brystforstørrelse, hvor mange ml fik I så lagt i? Jeg kan ikke helt finde ud af størrelsen, da jeg naturligvis ønsker mig større bryster, men jeg vil også gerne have, at de stadig skal se naturlige ud, og det er også derfor, jeg har valgt at blive opereret hos Nygart. Jeg har nemlig hørt, at de skulle være de bedste til at lave naturlige bryster.

brystforstørrelse