Skulle købe Weleda hudpleje, men fandt et godt tilbud på Nupo

Her for et par dage siden gik jeg ind i en butik for at købe noget Weleda hudpleje. På hylden lige ved siden af, så jeg, at der var tilbud på produkter fra Nupo. Jeg har hørt rigtig mange historier om dette produkt, da det jo er et af de bedst kendte mærker på markedet, og da jeg her på det sidste har lagt lidt ekstra kg til, besluttede jeg mig for, at jeg ville give det en chance.

Det var altså meget spontant, at jeg besluttede mig for at jeg ville prøve Nupo kuren, da jeg jo bare kom for at købe noget mere Weleda hudpleje, som jeg lige var løbet tør for, men ind til videre føler jeg mig mere mæt, når jeg har spist deres produkter. Jeg ved endnu ikke, om det er noget, jeg vil fortsætte med, når jeg løber tør for det.

Jeg har egentlig aldrig set, at denne forretning havde Nupo produkter, for jeg har været kunde der mange gange før, da jeg altid har købt mit Weleda hudpleje, og jeg har ikke set det på hylden før nu. Jeg tror, de lægger ud med et godt tilbud på det, fordi de vil prøve, om det er noget, deres kunder er med på at prøve.