Synes I, USB nøgler med tryk af logo er en god reklamegave?

Jeg har sammen med to venner startet en it support op, hvor vi kører ud til kunder eller hjælper dem over telefonen med de problemer, de måtte have. Det har ind til videre været en stor succes, men vi vil gerne skabe lidt mere opmærksomhed omkring vores service, og vi har tænkt på at få lavet USB nøgler med tryk som reklamegaver.

Vi synes alle tre, at det er en god idé, da vi jo er en it virksomhed, og så giver det jo meget god mening med sådan en reklamegave. Jeg har undersøgt, hvorhenne man får lavet sådan noget, og jeg har fundet et sted, hvor man kan bestille et parti med sit logo trykt på til en rimelig fornuftig pris.

Jeg synes også, det er en rigtig god idé med USB nøgler med tryk som reklamegaver, fordi det jo både får vores navn og logo ud blandt kunder og potentielle kunder, men det er samtidig en praktisk gave, for man kan jo altid bruge en USB, tænker jeg.

Vi har tænkt på at lægge en lille fil ind i de USB nøgler med tryk, vi får hjem, med vores kontaktinformationer og liste over ydelser, så kunden ikke er i tvivl om, hvor vi findes henne.