Min kæreste går virkelig meget op i sin boligindretning

Jeg synes altså, min kæreste går alt for meget op i sin boligindretning. Møblerne skal stå på en helt bestemt måde, og hun bliver irriteret på mig, hvis jeg flytter en lænestol for eksempel for at kunne se tv’et bedre. Alt skal stå helt perfekt, så det er svært at føle sig rigtig hjemme, når man besøger hende.

jeg har prøvet at sige til hende, at jeg synes, hun skal tage det mere roligt, og at jeg nok skal stille møblerne tilbage, hvor de stod, hvis jeg flytter dem. Hun minder mig utroligt meget om Monica fra venner, når hun kan se, at man har flyttet eller drejet hendes møbler bare den mindste lille smule.

Hun ved godt selv, at hun er lidt pernitten, men det betyder åbenbart meget for hende, at man ikke kan sætte en finger på hendes boligindretning. Vi har talt sammen, om at hvis vi flytter sammen, så skal vi være enige om, hvordan vi gør og ikke gør med hensyn til møblerne.

Jeg selv går da også lidt op i boligindretning, men jeg går mere op i, hvilke møbler jeg har og hvordan de ser ud, end hvorhenne de står.