Tror I på, at man kan spå ved at lægge tarot kort?

Jeg er begyndt at interessere mig rigtig meget for tarot kort og spådom. Jeg synes, det er virkelig interessant, hvordan man på en og anden vis kan spå om fremtiden ved hjælp af nogle kort. Jeg er dog ikke helt sikker på, jeg tror på udfaldet af kortene hver eneste gang, men jeg tænker, det måske er fordi, at ham eller hende, der lægger kortene, også selv skal have nogle særlige evner.

Jeg kan endnu ikke finde ud af at lægge kortene korrekt, men jeg har stort set styr på, hvad alle kortene betyder eller står for. Efter hvad jeg har læst mig frem til, så var tarot faktisk i starten kun brugt som underholdning, og blev ikke brugt til spådom, som det gør i dag. For mit eget vedkommende begyndte interessen for disse kort på grund af de flotte billeder, der er på dem, og jeg synes, det er interessant at se, de små detaljerede forskelle, der kan være fra spil til spil.

Der er dog noget magisk over kortene, selv om det oprindeligt ikke var meningen. Mange spåmænd, spåkoner og magikere har jo flittigt brugt disse kort og er kommet frem til mere eller mindre korrekte resultater, der har vist sig i fremtiden.