Skal – skal ikke købe en hest til datter?

Posted on Posted inDyrTagged

Jeg ønsker mig brændende en hest. Udsagnet kommer fra min venindes datter, og jeg kan godt forstå, at de hiver sig lidt i håret over det. For jeg ved nemlig godt, hvor lang tid det tager at passe sådan en hest. Samtidig er det jo ikke specielt billigt at have en hest, og det er i sig selv nok til, at man skal sørge for at tænke sig meget grundigt om. Men når det så er sagt, så er det jo også en fantastisk ting at have børn, der har sunde og sportslige interesser.

Når man har en hest, så er der jo masser af praktiske ting forbundet med det. Man skal ikke bare tro, at det drejer sig om at komme og ride. Nej, der skal jo også muges ud, strigles, ordnes hove etc. Derudover skal man også sørge for fodring, kontakt til dyrlæge og smed.

Men det er alle tiders, og helt ideelt set ville jeg nok anbefale dem at lade deres datter blive part på en hest til at starte med. På den måde får hun mulighed for at prøve, om hun synes det er lige så sjovt, når det er koldt om vinteren. hest

Men det håber jeg for dem, for der er ikke noget bedre end at have børn, der brænder for det de laver. Og deres datter er faktisk en smadder talentfuld rytter, så jeg tror det vil være rigtig godt for hende.