Låsesmed Odense - AB låseservice

Sådan kan du øge sikkerheden i din bolig

Vi kender alle situationen, hvor døren smækker, og vi indser, at nøglerne ligger indenfor. Klassisk eksempel på en situation, hvor vi ringer til en låsesmed. Men er du egentlig klar over, hvad en låsesmed ellers kan bruges til?

 Hvor sikker er din bolig?

Vores låse på døren er ikke nødvendigvis noget, vi tænker ret meget over. For mange er det først, når skaden er sket, altså at et indbrud for eksempel sker, at vi bliver bevidste om den sikkerhed, som vores bolig besidder (eller manglen på sikkerhed). Men hvorfor ikke tage pulsen på din boligs sikkerhed, inden at det bliver til et indbrud? På den måde vil du også føle dig mere tryg, når du er ude at rejse, eller når du er alene hjemme. Det kan sagtens være tilfældet, at du er flyttet ind i et hus, som måske er bygget i 60’erne (eller tidligere eller senere), og ikke har tænkt mere over dør og lås. Det er hvert fald nok de færreste, som udskifter en lås, efter de er tilflyttet et hus. Men der er risiko for, at din lås og dør er ældre af dato og derfor forældet, hvilket potentielt gør det til en slikbutik for indbrudstyve.

Hvor kommer låsesmeden ind i billedet?

En låsesmed kan vurdere, om din sikkerhed i boligen er god nok, eller om du har brug for opdaterede systemer. Hos AB Låseservice, som både har afdelinger med låsesmed i Odense og afdelinger med låsesmed i Norge, tilbyder man for eksempel elektroniske låse, ekstra lås, systemnøgler og låsesystemer.

Elektronisk lås:

En elektronisk lås findes både med kode og med brik og kort. Med en kodelås får du alle fordele, som et elektronisk system har. Du slipper for at være afhængig af en fysisk nøgle og slipper således også for de situationer, hvor du ikke kan komme ud af døren, fordi du har forlagt dine nøgler. Med en kodelås kan du ikke miste dine nøgler, hvorfor udskiftning af lås ikke længere er noget, du behøver tænke over.
Et kort eller brik er også en mulighed under elektroniske låse. Det er typisk en god løsning for virksomheder, hvor der internt er mange døre. Her kan det være tidsparende og nemt med en lille brik, som nye medarbejdere også hurtigt kan få lavet kopi af.

Systemnøgler:

En systemnøgle giver adgang til flere døre med én nøgle og er særlig anvendelig i erhvervssammenhænge. Systemnøgler kan dog bådes bruges af private personer, virksomheder og boligforeninger. Hvis du bor i et lejlighedskompleks er der god chance for, at I i forvejen har en systemnøgle i brug. En systemnøgle giver øget sikkerhed, da den ikke kan kopieres uden autoriseret tilladelse. Således kan en fremmed ikke få kopieret nøglen, hvis én af brugerne skulle være uheldig at miste den.

Ekstra lås:

En ekstra lås er en måde at øge sikkerheden i dit hjem uden at skulle udskifte hele låsesystemet. Det er en metode til gøre eksempelvis indbrud mere besværligt og kan normalt ikke ses, da der mest ofte ikke hører et håndtag med til låsen.

Med de ovenstående låseprodukter kan du proaktivt øge sikkerheden i dit hjem, før skaden sker. AB Låseservice vægter høj faglighed og god kundeservice. De har mange års erfaring fra branchen, hvorfor de både kan hjælpe med installation, rådgivning, og vedligeholdelse af de forskellige løsninger. I den norske afdeling tilbydes der ligeledes låseprodukter som både systemnøgler, elektronisk låse med adgangskontrol og ekstralås.