Kan man redde verden og miljøet med Gro Børnetøj

Jeg overvejer at bestille noget tøj over nettet fra Gro børnetøj, da jeg fra mange af mine veninder, der også har børn, har snakket meget positivt om dette mærke, da de generelt laver tøj af økologisk og bæredygtige stoffer.

Derfor har jeg været rundt omkring på nettet for at læse lidt mere om dette mærke, og jeg fandt ud af at de faktisk også støtter børn i Gambia ved at støtte en skole dernede. Og så er der jo god grund til selv at købe tøj fra Gro børnetøj, når de tilmed også laver bæredygtigt tøj.

Jeg læste også, at de støtter et væld af andre velgørende organisationer, så man kan virkelig mærke, at de går op i at verden skal blive et bedre sted. Jeg selv går også ind for, at vi skal have mere økologi og bæredygtighed ind i vores hverdag, og det gælder selvfølgelig også, når det gælder tøj, både til børn og voksne.

Ved at købe tøj fra Gro børnetøj, får man både tøj af rigtig god kvalitet til sit barn, man støtter nogle mennesker, der i høj grad har brug for hjælp, og man passer på naturen og miljøet. Mere kan man næsten ikke gøre.