IT virksomheden delte keyhangers med tryk ud til os studerende

I går var der sådan en slags messe på mit gymnasium, hvor forskellige virksomheder kom ud og repræsenterede og præsenterede sig selv. Det sker en gang om året, at mit gymnasium inviterer en række spændende virksomheder til at have små standere og komme til at snakke med nogle af os studerende, mens de deler små ting ud til os. Det kan være alt lige fra keyhangers med tryk til små bolcher. Jeg går i 2. g, så for mit vedkommende er det anden gang, jeg oplever denne lille messe, og det plejer faktisk at være utroligt spændende at tale med de forskellige og høre på, hvad de har at tilbyde os.

I år synes jeg faktisk, det mest interessante bud på en kommende arbejdsplads – for det er jo det, der er meningen med disse arrangementer – var en it virksomhed, der var relativt nystartede, men de forstod bestemt at sælge sig selv. De delte netop keyhangers med tryk ud til os elever, som var interesseret i deres firma, og det synes jeg var en rigtig god idé som reklamegave. Firmaet var faktisk startet af to tidligere elever fra gymnasiet, så de følte sig helt hjemme, da de stod og talte om deres firma og delte keyhangers med tryk ud til os elever.