Vi har vendt op og ned på vores liv ved at være til parterapi og familierådgivning i København

Jeg er en kvinde på 39 år, og jeg har i to år fået familierådgivning i København og parterapi. Det har jeg, fordi min mand, og jeg for to år siden haft en masse skænderier efter, at vi mistede vores datter under et trafikuheld.

Vores skænderier blev større og større efterhånden, og vi kunne virkelig ikke magte det selv længere, derfor havde vi som et par virkelig brug for hjælp. De skænderier tog så hårdt på os, at vi begge var villige til, at få noget parterapi og familierådgivning i København.

De første seks måneder vi fik parterapi kunne forandringen mærkes meget, men vi valgte, at blive ved med at få parterapi og familierådgivning i København, for forholdet kunne jo blive meget bedre endnu.

Jeg har nu været til parterapi i to år med min mand, og vil stadig forsætte med, at tage derhen med min mand. Min mand vil også gerne derhen, da han ligesom jeg kan mærke, hvor meget det har hjulpet os med at komme ikke bare et, men flere skridt videre. Vores hverdag bliver bare nemmere, og vi ser helt anderledes på tingene end vi gjorde for to år siden. Der er selvfølgelig skænderier, men ikke hverdag som det var før.

1 thought on “Vi har vendt op og ned på vores liv ved at være til parterapi og familierådgivning i København

  1. Det er da rigtig godt at høre, at parterapi virkelig har hjulpet jer! Er dog meget ked af at høre om jeres datter.

Comments are closed.