Er det bare mig, eller får alle et nyt tag disse dage?

I kender sikkert alle sammen den vandrehistorie med, at når man begynder at se barnevogne overalt, så er det fordi at man inderst inde godt kunne tænke sig et barn. Jeg er lidt bange for at det samme sker for mig, blot er barnevogne udskiftet med nyt tag.

Det sker også oftere og oftere, helt ubevidst, at jeg surfer rundt på forskellige sider hvor man kan få et nyt tag. I starten tænkte jeg, at det nok bare var et enkeltstående tilfælde, men det er noget jeg bliver ved med at fange mig selv i.

Det er helt utroligt hvad ens hjerne kan gøre uden at man lægger mærke til det, og det må næsten også være noget jeg drømmer om. Det er i hvert fald sket flere gange, at det første jeg tænker på når jeg vågner, er et nyt tag.

Mit nuværende er efterhånden også ved at blive så slidt at det nok er for sent med en tagrenovering. Eller jeg kunne i hvert fald forstille mig, uden at jeg på nogen som helst måde er ekspert, at det nemt kunne komme op og konkurrere rent prismæssigt med et nyt tag.