Alle snakker om helsekost produktet – nu vil jeg også prøve gingko

Der er efterhånden ikke en eneste i min omgangskreds, som ikke taler varmt om helsekost i form af gingko, og nu har jeg altså besluttet mig for, at jeg også vil prøve dette mirakelmiddel for at se, om det er så fantastisk, som alle mine venner og veninder siger.

Det er egentlig ikke fordi jeg har nogle store problemer med helbredet, men jeg har altid tænkt sådan, at de aldrig kan skade at forebygge, og måske kan jeg faktisk risikere at få det endnu bedre end jeg har det nu.

Helsekost i form af gingko er jo kendt for at kunne forbedre både ens mentale funktion og ens blodcirkulation, og også sådan noget som dårlig hukommelse, som man får med alderen. Så der er jo al mulig grund til at tage det, kan jeg godt se.

Min mor fortæller for eksempel, at hun sagtens kan mærke, at hun har fået det meget bedre, efter hun er begyndt at spise helsekost. Hun har prøvet en del piller fordi hun på et tidspunkt havde ret dårligt helbred, indtil hun til sidst prøvede dette middel, som tilsyneladende har været det, der virkede bedste.