Et nyt tag på Bornholm er store nyheder

Jeg er flyttet til en lille by på Bornholm, og selv den mindste ændring af omgivelserne bliver straks opdaget. Som for eksempel da jeg fik et nyt tag. Nærmest i ugevis kom folk kørende langsomt forbi og gloede åbenlyst.

Åbenbart er et nyt tag helt utrolig spændende at se på. Jeg håber at jeg lære øboerne lidt bedre at kende, men for tiden virker det som op af bakke. Man kan også mærke at sladderen løber hurtigt i byen.

Men det er vel charmen ved at bo i en lille by, og jeg kunne vel have sagt mig selv at sådan ville det være. Jeg håber dog snart at jeg bliver accepteret, men jeg har lidt mine bange anelser.

For at blive anset som rigtig bornholmer skal man nemlig have boet på øen i 3 generationer. Det kan jeg af gode grunde ikke lige ordne på en formiddag, og jeg tror desværre ikke at et nyt tag mere hjælper