Jeg genbrugte julepapir som konfetti

Denne gang var det første gang, jeg skulle holde jul for hele familien. Mine forældre og mine søskende med deres ægtefæller og børn kom forbi med en masse gaver indpakket i flot julepapir, så vi var rigtig mange til spisning og gaver den dag.

Vi havde allesammen en rigtig hyggelig dag og aften, og alle børnene fik en del af det, de havde ønsket sig. Jeg fik ros for maden og fik at vide, jeg ikke skulle være bange for at holde jul en anden dag, så det var alt i alt positivt.

Vores gæster gik ikke så sent hjem, da alle vi søskende har små børn, der gerne skulle have lidt søvn. Da gæsterne havde forladt festen, var gulvet fyldt med alverdens julepapir i en masse flotte farver, så jeg skyndte mig at samle en masse sammen, inden min mand nåede at smide det ud.

Jeg havde nemlig fået en rigtig god idé. Nytåret kommer jo, som du forhåbentlig allerede ved, en uge efter julen. Så jeg tænkte, jeg ville bruge noget af alt det flotte julepapir til konfetti. Der var rigtig mange flotte farver imellem, og jeg blev godt tilfreds med mit hjemmelavede konfetti til nytår.