Elektro osmose

Hvad er elektro osmose?

Elektro osmoseEr du nogensinde stødt på betegnelsen elektro osmose? Nej vel. Elektro osmose er en helt særlig teknik, som fugtspecialister benytter, når de eksempelvis skal afhjælpe fugtproblemer i ejendomme og kældre. Elektro osmose er både den mest effektive og billigste løsning, hvis mur- og træværk i din bolig eller kælder skal udtørres.

DryMat System, mest veldokumenterede system til elektro osmose

I Danmark er der et par firmaer, der yder hjælp til udtørring af kældre og i ejendomme gennem elektro osmo. Inden for udførsel af elektro osmose findes Drymat System, hvilket firmaet Drytech er den eneste forhandler af i både Danmark og Sverige. Elektro osmose systemet Drymat System er det absolut førende og mest veldokumenterede system til at udføre elektro osmose.

Elektro osmose systemet Drymat System stammer tilbage fra 1997 af tyskeren Frank Lindner, som er den førende producent inden for elektro osmose teknologien i Europa. Drymat System er, udover at være brugt i Europa, også repræsenteret i både Canada samt USA, og der er i dag installeret mere end 15.000 Drymat System anlæg i verden, hvilket gør det til det mest kendte og gennemtestet produkt inden for elektro osmose. Drymat System er hårdfør tysk kvalitet, der er sammensat af de bedste komponenter til at udføre elektro osmose.

Kom fugtproblemerne til livs med elektro osmose

Hvis du har fugtproblemer i din ejendom eller kælder, vil du med elektro osmose hurtigt og effektivt komme dem til livs. Firmaet Drytech samarbejder med specialudvalgte håndværkere, der sikrer et godt og solidt håndværk, og som altid har en seriøs tilgang til arbejdet.

Ved at bruge elektro osmose Drymat System kan du få fjernet fugten i din kælder. Gennem systemets strømførende ledning, elektroder og en lille boks, der monteres skjult i væggene, vil der blive sendt svage impulser af jævnstrøm ind i mur- eller træværket, så vand og fugt i væggene bliver positivt ladet. Herefter vil et negativt ladet spyd blive placeret i jorden omkring, hvilket vil tiltrække det positivt ladede vand. Ved at udføre elektro osmose på denne måde, bliver vandet ledt væk fra mur- eller træværket og ud i jorden omkring ejendommen. Samtidigt vil denne metode forhindre, at en ny opstigning af fugt i ejendommen vil forekomme.

Drymat System er, udover at være økonomisk fordelagtig, også er det utroligt effektiv. Du kan spare mange penge ved at benytte dig af Drymat System i forhold til andre traditionelle elektro osmose løsninger – og så er systemets strømforbrug på mindre end 10 kr. pr. måned.