sund frokost

Har du svært ved at holde den sunde linje på arbejdspladsen?

Det kan være svært at finde tiden til at forberede en sund og mættende madpakke til arbejdet, når der i forvejen er run på derhjemme. For mange resulterer dette i, at der ofte vælges et mere usundt alternativ eller et utroligt kedeligt alternativ. En sund frokost på arbejdet er ikke bare lækkert, det kan også være givende for din arbejdsindsats. Det er flere gange blevet konkluderet, at sund mad giver bedre koncentrationsevne og bedre produktivitet. Så på bundlinjen vil din chef sikkert også være begejstret for ideen om sund mad.

Frokostordninger.dk står for at levere sund mad i København, Aarhus og Nordsjælland, som kan nydes i frokostpausen på arbejdet. Der er et bredt udvalg af køkkener, så hvis du blot beskriver opgaven, får du 3 tilbud tilsendt. Således kan du vælge det tilbud, som matcher din virksomhed bedst.

Det gør sådan set ikke så meget, om din virksomhed er adresseret på Vesterbro, Nørrebro, Amager, Østerbro eller på Frederiksberg. I kan tilmelde jer frokostordninger i alle Københavns kvarterer – fra nord til syd og fra øst til vest.

God mad giver glæder på arbejdspladsen

Udover at den sunde mad er gavnligt for selve arbejdsindsatsen, så er det også en god ting at kunne tilbyde sine medarbejdere. Som ansat i en virksomhed har du måske spurgt ind til frokostordninger hos dine venner eller veninder og sammenlignet? Du spurgte måske endda ind til frokosten, inden du blev ansat? Det er blot tegn på, at maden på arbejdspladsen kan give et plus i bogen og er noget, der tæller, når man snakker om en arbejdsplads. Hvis man hver dag glæder sig til frokosten, giver det en ekstra glæde, og det viser, at din arbejdsplads værdsætter dig. Det lyder måske som en kliche, men nogle gange er der ikke langt fra hjertet til maven!

Hvis du mangler en frokostordning på arbejdspladsen, kan du med fordel læse mere på frokostordninger.dk.