Halsrør og elefanthue – Så er man vist pakket godt ind

Dengang at jeg var lille, ja det var dengang at det sneede om vinter og man kunne opleve at sne inde, da kunne jeg ikke se eller høre noget fire måneder om året. Min mor hun insisterede nemlig på at jeg skulle pakkes meget godt ind og det inkluderede også halsrør og elefanthue.

Et eller andet sted lyder det jo ikke særlig rart, men et eller andet sted er jeg altså kommet til at savne det, især her på mine gamle dage, hvor det værker i alle led bare at temperaturen når ned på 16 grader. således gik jeg på jagt efter netop halsrør og elefanthue.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det ikke en voldsom positiv oplevelse. halsrør ved man åbenbart ikke hvad er nu om dage, og hvis man spørger efter en elefanthue så bliver ser man meget mærkelig på en, som om man er idiot.

Jeg fandt dog begge dele og endda samme sted, men ikke i nogen butik. Nej, jeg var nød til, men assistance fra min søn, at gå på internettet, men til gengæld kan man åbenbart finde alt der, så det er jo fantastisk. Således er jeg nu klar til vinteren.