Rådgivende ingeniørfirma

Mød et ingeniørfirma, der arbejder for et grønnere Danmark

Hvad laver et rådgivende ingeniørfirma egentligt? Navnet afslører formegentlig en hel del, men der ligger også andre opgaver under overfladen, som kræver lidt dybere gravning. Det rådgivende ingeniørfirma SARI har en mission, der indebærer at gøre Danmark grønnere. Og ja, det kunne sagtens lyde som en brugt kliche, der i visse brancher bruges lige så ofte, som kaffekopper drikkes. Men hos SARI er missionen en indgroet del af brandidentiteten og DNA’en, således at man ikke kan skille de to ad: SARI og grøn omstilling skal forstås i samme sammenhæng.

SARI arbejder inden for fire hovedområder: energirådgivning, arbejdsmiljørådgivning, bygge & industri og klima & miljø. Det er særligt det konstante fokus på optimering, som baner vejen for den grønne tænkning. Optimering er en komponent, som fylder inden for alle områder. Energioptimering især. SARI hjælper virksomheder med at reducere deres energiforbrug ved implementering af de rigtige løsninger.

Hvem er SARI egentligt?

SARI er uvildige rådgivere, som betyder, at de forud for en opgave ikke har prædefineret tanker om, hvilke leverandører og samarbejdspartnere, der skal bruges i projektet. Hvert projekt vurderes ud fra målsætningen om at skabe den bedste løsning for kunden i sidste timer – og det bør ske uden nogle kommercielle interesser.

De rådgivende ingeniører er en forholdsvis ny spiller på markedet, hvorfor det ikke er sikkert, du har hørt om dem. Dette bruger de selv som en anledning til at tænke i andre baner end den rent traditionelle vej. Dette forklarer også, hvorfor de på hjemmesiden beskriver dem selv som værende radikalt effektive. Der er ingen tvivl om, at SARI lever og ånder for kloge miljøløsninger, som baner vejen for en bedre forretning for deres kunder.

Vigtigheden af grøn energi i dagens Danmark

Der er ingen tvivl om, at miljøet og grøn omstilling er ord, vi bare ikke kan komme udenom i dag. Dette bør også komme til udtryk i virksomheders forretningsmodel. Fremtidens virksomheder bliver nødt til at medtænke grønt ansvar, således at der ydes til den politiske mission om at reducere Co2udledningen i Danmark. Det, som SARI gør, for at dette opnås, er at demonstrere for virksomheder, hvordan energioptimering gavner både miljøet og økonomien.