Gode råd fra en låsesmed på Amager i København

Denne artikel handler om, hvordan du kan sikre dit hjem mod indbrud. Vi tager udgangspunkt i en almindelig bopæl på Amager i København, så hvis du gerne vil sikre dit hjem, så tag imod låsesmedens råd omkring sikring i et privat hjem.

Uanset om man bor i et område, der ofte er præget af indbrud eller ej, så er det utroligt vigtigt at sørge for, at sikkerheden er i orden, når det kommer til døre og vinduer, og det viser sig faktisk, at rigtig mange danskere ikke har de nødvendige låse på vinduer og døre, som er påkrævet, så her får du en gennemgang fra en låsesmed på Amager i København af, hvad der skal være af låsetekniske foranstaltninger.

Først og fremmest er det vigtigt, at dine låse ikke er forældede, hvilket de typisk bliver efter 10 år. Det betyder altså, at låsene skal skiftes hvert 10. år. Du skal også sørge for, at låsecylinderen både er dirke-, bore- og kopieringsbeskyttet.

Endvidere fortæller låsesmeden på Amager i København, at det også er utroligt vigtigt at have to låse på sin hoveddør. Heraf skal den ene låse være en lås, der kan låses med vridergreb indefra, mens den anden lås skal kunne låses udefra med en nøgle. På denne måde kan en potentiel tyv nemlig ikke anvende hoveddøren som flugtvej, hvilket besværliggør flugten.

Derudover opfordrer låsesmeden i København, at det er utroligt vigtigt, at man husker enten at omkode eller skifte låsene, når man overtager en ny bolig.

Låsesmed København: Døre skal også sikres!

Døre er en tyvs foretrukne flugtvej, og derfor er det vigtigt, at man har sikret sig, at de sikkerhedsmæssige foranstaltninger er, som de skal være.

Denne sikring gælder blandt andet at tjekke, om døre slutter helt tæt ind til karmen, og om døren kan brydes op med et koben. Er døren meget tynd, anbefaler Låsesmed Amager, at man forstærker døren med en indvendig plade.

Dette er kun nogle af de mange gode råd, som vores låsesmed på Amager i København har. Ønsker du flere gode råd, eller er du interesseret i at få en låsesmed på Amager ud og foretage et sikkerhedstjek af din bolig, så skal du bare kontakte Låsesmed København. Så er hjælpen på vej.

låsesmed københavn