Addfocus har forstand på trivsel og arbejdsglæde

Addfocus er en konsulentvirksomhed, der blev stiftet i 2001. Fokus er på at øge trivsel og arbejdsglæden på arbejdspladserne rundt omkring i Danmark. Der arbejdes formidlende og processuelt med både organisationer og teams, hvilket er med til at give en bedre kultur på arbejdspladserne, idet der skabes stærkere og mere bæredygtige relationer medarbejderne imellem.

Det handler om, at man finder den fokus, som er manglende. Addfocus fokuserer på, hvor det er arbejdspladsen gerne vil hen og ikke, hvad det er, at man ønsker at bevæge sig væk fra. Ved at holde det positive og hvad der virker for øje, kan man opnå det, man ønsker for en bedre arbejdsplads. Det kan ske igennem foredrag om arbejdsglæde, hvis det er det, som virksomheden ønsker at forhøje. En god arbejdsglæder på arbejdspladsen kan ofte aflæses på bundlinjen, idet mange har en tendens til at yde mere, hvis de er glade for at gå på arbejde. Arbejdsglæden afspejles således også i den arbejdskultur, som medarbejderne ligger for dagen. Har en afdeling eller et teams en god arbejdskultur, så kan det ofte aflæses i den arbejdsglæde, som medarbejderne føler for jobbet.

Addfocus afholder også foredrag omkring bl.a. samarbejde og sygefravær, da begge er af stor betydning for alle virksomheder. Et godt samarbejde i en afdeling eller team, kan være med at til at inspirere andre i virksomheden, så de også ønsker et bedre samarbejde i deres afdeling. Samarbejder man godt sammen, vil man finde bedre løsninger på problemerne, idet alle vil føle, at de kan byde ind med deres mening og løsningsforslag. Samtidig kan et øget sygefravær i en afdeling betyde, at der ikke er et godt samarbejde eller at arbejdsglæder er faldende på grund af forskellige årsager. Her er det vigtigt, at man som virksomhed fokuserer på, hvordan man får løftet arbejdsglæden igen. Det kan være igennem forskellige øvelser, metoder eller andet, hvilket alle er områder, som Addfocus har stor erfaring med. Et foredrag kan gøre stor glæde i mange virksomheder, idet medarbejderne føler, at der er fokus på deres udvikling og velbehag i virksomheden, hvilket kan resulterer et en bedre arbejdskultur.