Din låsesmed i København

koebenhavns_laasesmed_logo_vers_02_blaa

 

København og omegns mest professionelle låsesmed

Har du låst dig ude, ønsker du at indbrudssikre dit hjem, eller du brug for en låsesmed af en helt tredje årsag? Så er Købenavns Låsesmed bestemt værd at overveje!

Der findes et hav af forskellige låsesmede rundt omkring i København og omegn, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem man skal vælge, og hvorfor man skal vælge dem. Som alverdens andre services og produkter, så er en lav pris ikke altid lig med et godt slutprodukt, så det er virkelig med at kigge sig for, når man skal have fat i en låsesmed. Det er jo trods alt en person, som jeg skal hjem til dig og ind i dit hjem, så det er vigtigt, at man kan stole på, at vedkommende er professionel og dygtig nok. Og hvis man så endda skal have indbrudssikret sit hjem, så er det i endnu højere grad vigtigt, at låsesmeden ved, hvad det bedste vil være for lige præcis dig og dit hjem.

Stop indbrudstyven

Over 41.000 danskere fik besøg af ubudne gæster i 2013, og dette svarer til, at der bliver begået et indbrud hvert 12. minut. Dette fortæller nye tal fra en undersøgelse.

Det er alt, alt for mange indbrud i et lille land som Danmark, hvor der bliver begået 800 indbrud for hver 100.000. indbyggere. Vi er et af de lande i Europa, som klarer sig dårligt i statistikkerne, og det er faktisk kun i Grækenland, at der bliver begået flere indbrud pr. indbygger, og det er endda på trods af, at man i Grækenland døjer med store ledighedstal og fattigdom.

Af disse grunde er det vigtigt, at du gør noget aktivt for at stoppe indbrudstyven før, at vedkommende lige pludselig står i dit hjem med hænderne fulde af værdier, der tilhører dig.

Du kan stoppe tyven på adskillige måder, og mange af dem er ganske enkle, og koster ikke alverdens.

Det kan være en rigtig god idé at kontakte en låsesmed og lade sig rådgive af denne, da de som regel har mange års erfaring inden for indbrudssikring af private hjem og virksomheder. En låsesmed vil oftest tilpasse løsningen til dit hjem – dette gør de professionelle i hvert fald – og det kan betyde, at du måske slet ikke behøver at gøre noget, at du skal investere i en alarm, eller at du muligvis kan nøjes med nogle få låse på vinduer og døre.

Personligt kan jeg anbefale…

Som jeg skrev til at starte med, så er Københavns Låsesmed virkelig værd at overveje, hvis man bor i København og omegn. Jeg skal naturligvis ikke kunne sige, om der er andre låsesmede, der kan gøre det bedre. Men min egen oplevelse med Københavns Låsesmed er helt fantastisk. Det er dygtige mennesker, der oven i købet gør det til overkommelige priser.
De har afdelinger rundt omkring i København heriblandt på Nørrebro, Amager, Vesterbro og et par andre steder.