Boxfresh sko – Skoen over alle sko til spotpris!

Jeg har vel i grunden gået med Boxfresh sko så længe jeg kan huske, eller i hvert fald tæt på. Jeg husker dog stadig mit første par, som var ulig noget jeg havde prøvet før, og siden da har jeg ikke gået med andet. Men ligesom det er tilfældet, for eksempel med Ecco sko, så har de hidtil været ganske dyre, og jeg har måtte sørge for at de holdt så længe som muligt.

Nu har tingene imidlertid ændret sig. Der skete jo hverken værre eller bedre end at mine sko ikke kunne mere. Pludselig gav halvdelen af sålen slib og så ved man jo godt hvad klokken er slået. Nu må dette naturligvis ikke misforstås, for de har faktisk hold rigtig længe, og således er Boxfresh sko altså god kvalitet, men lige som med alt andet, så holder de naturligvis ikke evigt.

Så jeg måtte investere i nogle nye, men økonomien tillod det ikke rigtigt. derfor gik jeg online for at se hvad jeg kunne finde, og næsten med det samme fald jeg over en lille online butik, som af grunde jeg ikke helt forstår kan sælge dem til halv pris. Det har jeg godt nok aldrig været ude for, og jeg har altså slidt nogle par op efterhånden, men Boxfresh sko er åbenbart faldet i pris. det synes jeg jo er helt fantastisk.