Automatiser din virksomheds drift ved at anskaffe et elektronisk

Hej alle så skriver jeg igen et nyt lille blogindlæg.

I dag vil jeg fortælle om den nye kørselsafregningssystem som jeg har investeret i. Dette har jeg gjort da jeg har mit eget vognmandsfirma som har været i hastig vækst og uvikling det seneste par år, ja så har jeg og mine medarbejdere været en hel del ude på landevejene og køre. Derfor brugte vi også en hel del unødvendig tid på at registrere vores antal kørte kilometer, og dette gjorde vi vel og mærket på manuelt på papirform! Ja vi er jo et vognmandsfirma og ikke et IT- firma og derfor var vi ikke helt med på de nye noder omkring hvordan en stor del af vores virksomhed drift kunne automatiseres for at gøres vores hverdag lidt nemmere.

Derfor valgte jeg at tage beslutningen om at købe en app som helt automatisk kunne registrerer og uploade mig og mine medarbejderes antal kørte kilometer til virksomheden. Den måde det virker på er at app’en registrerer start og slutdestinationen for den tur man skal køre, hvorefter håndterer de væsentlige beregninger og giver os et præcist overblik.

Udskiftning af den gamle telefon
Inden jeg købte app’en, valgte jeg også at udskifte min kære gamle Nokia 3210, for at købe mig en smartphone som kunne installere applikationen. Det kan måske fortælle jer lidt om hvor langt bagude jeg har været med hensyn til alt fra IT, elektronik, og andet nymodens gøgl.

Dog må jeg indrømme at den nye applikation til at registrere vores kørselsafregning virker upåklageligt og har gjort livet lidt nemmere for mig og mine medarbejdere, samt sparet os for en masse tid. Derfor kan jeg kun varmt anbefale applikationen til andre som skal bruge en elektronisk kørebog.

Hvis du vil vide mere og applikationen kan du klikke her.