Apex pumper er det jeg beskæftiger mig med hver eneste dag

Nu har jeg skrevet på bloggen i et stykke tid nu, og jeg tænkte derfor at det var på tide, at jeg fortalte jer lidt om mit arbejde. Nu har jeg jo skrevet om så meget andet indtil videre, så hvorfor ikke også fortælle lidt om det, jeg beskæftiger mig allermest med, nemlig Apex pumper.

Til dagligt arbejder jeg med centrifugalpumper fra Apex, og selvom det måske lyder som et kedeligt og beskidt arbejde, så elsker jeg det. Jeg kender ingen, der som jeg, er glad for at tage på arbejde hver morgen, og jeg sætter virkelig pris på, at jeg har det sådan med mit arbejde.

Jeg kender mange, der har et ambivalent forhold til deres arbejde, og når de har fri, så har de fri, og så har de ikke lyst til at bruge tid på at tænke i nye baner og tænke på, hvordan de kan blive bedre og udvikle sig. Sådan har jeg det ikke. Det lyder måske lidt underligt, men Apex pumper er faktisk mit liv!

Måske skyldes det, at jeg hverken har kone og børn, men jeg har altid været lidt af en arbejdshest, og jeg har en drivkraft, der siger spar to.

Jeg tænker hele tiden på, hvordan jeg kan udvikle mig på jobbet, for det er trods alt her, man som regel tilbringer det meste af sin tid. Jeg tilbringer i hvert fald mange timer med Apex pumper om dagen, og jeg kender dem ud og ind.

Nu er der måske ikke så mange andre end mig og mine kollegaer, der kender til Apex pumper, men jeg vil i hvert fald sige, at jeg nok er en af dem, der ved mest om Apex pumperne. Har du lyst til at vide, hvordan de fungerer, og hvad man bruger dem til, så er du velkommen til at kontakte mig her på bloggen.

1 thought on “Apex pumper er det jeg beskæftiger mig med hver eneste dag

  1. Nu har jeg absolut ingen anelse om, hvad Apex pumper er for noget, og hvad de bruges til, men det er da godt, at du er glad for dit job.

Comments are closed.