Uønsket hårvækst- få lavet en permanent hårfjerning

Jeg er en pige på 16 år, og efterhånden blevet træt af, at få øjne af andre på grund af uønsket hårvækst. Uanset, hvor meget jeg fjerne mine hår på benene ligner det, at jeg ikke gøre fordi roden er så tydelig. Jeg har været en del ked af, at andre har kigget, og har ønsket, at jeg kunne finde en løsning til mit problem.

Jeg havde ikke fortalt min mor, om mit problem med uønsket hårvækst. Jeg tog mig sammen til det, og fortalte hende, hvordan jeg havde haft længe, og hvor ubehageligt jeg synes det var, at andre kiggede på mine ben hele tiden. Min mor lyttede til mig, og kom faktisk med løsning til mig. Hun fortalte mig, at hun selv havde haft det problem, og at hun havde fået lavet permanent hårfjerning.

Efter min mor, og jeg fik drøftet uønsket hårvækst, og fandt frem til, at jeg skulle have lavet permanent hårfjerning, var jeg så lettet indeni.

Min mor gav mig den opgave, at jeg selv skulle finde den klinik jeg ville have lavet permanent hårfjerning hos, så jeg gik med det samme på internettet, og fandt den klinik jeg gerne ville have lavet permanent hårfjerning hos.

Der er gået et halvt år, og jeg ikke mere uønsket hårvækst på mine ben. Det er så dejligt, at man kan lave permanent hårfjerning, og få fjernet uønsket hårvækst, samt undgå underlige blikke fra andre. Det er den bedste gave jeg har fået af min mor, og er så taknemmelig for hårene er væk nu.