Superhelt tager kampen op mod fjenden ’Fugt i Kælder’

Mange danskere lever med fugt i kælderen. Men det er der ingen grund til, hvis man spørger Drytech.

Drytech er din vej ud af fugtkatastrofen

Drytech ApS er en lille virksomhed med ekspertise inden for afhjælpning og fjerning af fugtskader i ejendomme. Drytech er et 100 % danskejet selskab, og hovedpersonerne bag Drytech ApS er erfarne virksomhedsledere. Henrik M. Kristiansen er mangeårig murermester og arkitekt, og Niels Olsen har en økonomisk baggrund og har drevet selvstændig virksomhed i mere end et årti.

Deres motto er, at ingen behøver at leve med fugt i kælderen. Og det lyder jo venskabeligt nok at sige ”behøver ikke” – men faktum er, at man skal og bør ikke leve med fugt i kælder, loft, vægge, vådrum eller andet.

Fugtskader påvirker dit indeklima

Alt for mange danskere lever med fugt i kælderen, og de fleste uden at vide det. Dette er et kæmpe problem og kan være meget dyrt på længere sigt. Fugt i kældervægge, -gulve og -lofter er en af de hyppigste årsager til udvikling af skimmelsvamp og dermed meget skadeligt for helbredet. Derudover er indeklimaet en vigtig faktor for vores sundhed. Dårligt indeklima, som skyldes fugt, kan ikke blot have ngole ubehagelige følger, såsom hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær og andre mærkbare symptomer, det kan også skade dit immunforsvar og give permanent skade på længere sigt. Der er derfor ingen grund til at vente med at få behandlet og fjernet fugt i kælderen. Og dette er i særlig grad udtalt, hvis der er fastboende i kælderrummene, som sover og opholder sig meget i kælderen.

Drymat systemet er en sikker vinder

Produktet som afhjælper fugtskaderne hedder Drymat og er således den bedste og billigste tekno logi på området. Det er eksempelvis meget billigere end at få gravet et omfangsdræn. Og samtidig langt nemmere og mindre tidskrævende. Ved omfangsdræn skal der først udarbejdes en plan for et større gravearbejde, der også må tage højde for husets placering og grundens jordbund. Installationen af Drymat boksen er enkel og ligetil, og alle kabler og lignende er gemt væk.

Teknikken som bruges hedder ”elektro osmose”, som er kendt som det mest effektive og veldokumenterede middel mod fjerning af fugt i kælder og andetsteds. Drytech er desuden eneforhandler i Sverige og Danmark, og dermed absolut førende i norden.

Der er mange gode råd at hente

Et er at få fjernet et fugtproblem. Noget andet er at forebygge og fremtidssikre sin kælder. Fugt i kælder eller underetage er oftere set, end f.eks skader i stuevægge. Dette kan blandt andet skyldes, at kældre ofte ligger ”under jorden”, hvilke kan give nogle temperaturmæssige svingninger. Samtidig er det ofte stedet, hvor mange mennesker har vaskerum. Hos Drytech vil man således gerne dele ud af gode råd til boligejere med kældre. Fugt i kælderen

Ring og bestil et fugttjek

Har du de mindste mistanker om fugt i din kælder, så tøv ikke med at kontakte Drytech for at få et fugttjek. Via hjemmesiden skal du blot udfylde en kontaktformular og så ordner resten sig af sig selv – og hvis det viser sig, at fugten har taget over i kælderen og væggene, så har du et hold professionelle til at tage affære med det samme.

Du kan besøge Drytech på adressen:

Drytech ApS
Virumgade 7-9
2830 Virum

Klik ind på hjemmesiden www.drytech.dk og læs mere. Drytech kan kontaktes pr. mail,
info@drytech.dk, eller telefonisk på 70 10 80 11.

Du kan også følge Drytech på de Facebook her.