indisk mad

Ønsker du at få leveret sundt mad til døren?

Kunne du godt trænge til noget andet end junkfood? Har du spist lidt for meget af sådan noget og er derfor ved at være godt træt af det? Så er der heldigvis håb forude. For hvis du bor på Østerbro og ønsker noget sundt mad leveret til din dør, så er du kommet til det rigtige sted!

Nu kan du få en lækker indisk take away på Østerbro

Hvis du længe har spejdet efter en lækker og smagfuld indisk take away på Østerbro, så er du kommet til det helt rigtige sted. Kashmir er nemlig rykket til Østerbro, som mange er glade for. Kashmir er nemlig en meget lækker indisk restaurant og den kan derfor anbefales til alle. Man skal næsten passe på at det ikke bliver en vane at bestille take away derfra, da maden er så lækker. Man bliver derfor helt afhængig. Det er generelt svært at finde noget lækkert indisk mad, men det er det ikke længere nu hvor Kashmir er der.

Kashmir fornyer ofte

Man skal heller ikke være bange for at blive træt af indisk mad, da Kashmir er dygtige til at forny dets menukort. Man vil derfor altid kunne smage på nye retter, som er en fordel! Du vil derfor med garanti blive tilfreds med denne indiske restaurant på Østerbro!