Kyolic giver dit daglige skud hvidløg uden dårlig ånde

Kyolic Du sidder til et middagsselskab med pigerne. Der er blevet disket op med at hav af lækkerier på bordet heriblandt nogle af dine ynglings. Det er særligt tzatzikien og hvidløgsbrødet, der får din mund til at løbe i vand. Men lige nu har du kun taget kød og kartofler op på din tallerken. Problemet er nemlig, at middagsselskabet med pigerne skal ende ud i en bytur, hvor I har aftalt at mødes med drengeholdet i fodboldklubben. Det indebærer blandt andet Mads, som er angrebsspiller og topscorer. I to har talt sammen et par gange ved forskellige lejligheder, og du synes der er en gensidig interesse. I aften har du derfor tænkt dig at gå all-in – eventuelt det kan ende i et kys. Det er i hvert fald det, du håber.

Men tilbage til middagsbordet. Problemet er, at tzatzikien og hvidløgsbrødet får dig til at lugte langt væk af hvidløg. Samtidig ved du, at hvidløg er utroligt sundt, da det indeholder en masse antioxidanter, der forebygger både ældning og kan være med til at mindske risikoen for kræft. Det bliver nu en diskussion ved middagsbordet, hvorvidt du skal spise af hvidløgsbrødet eller ej. De fleste af dine veninder synes, at det er lidt fjollet at lade være, netop fordi du elsker både hvidløgsbrødet og tzatzikien så højt. Men så henter din veninde Maja pludseligt et lille, hvidt bæger, hvor der står Kyolic med røde bogstaver på fronten. Maja fortæller, at hun har købt dette produkt i flere år med stor tilfredshed. Maja stiftede første gang bekendtskab med Kyolic, fordi hun fik fortalt, at hvidløg kunne være med til at forebygge blodpropper, som flere i Majas familie har haft. Og netop fordi Maja ikke ønskede at gå rundt og lugte af hvidløg dagen lang, fandt hun produktet Kyolic på Natur&Helses online shop. Maja får nu sit daglige skud med hvidløg uden at det giver dårlig ånde.

Kyolic er til dig som vel være fri for lugten af hvidløg

Kyolic er et helt lugtfrit hvidløgspræparat og indeholder hvidløgsekstrakt, som er kolesterolregulerende. Kyolic er fri for den karismatiske lugt af hvidløg, fordi Kyolic har lageret i op til 20 måneder. Det anbefales, at man tager en tablet dagligt. Kyolic kan blandt andet købes hos Natur&Helse og præparatet kommer med forskellige antal kapsler fra 30 tabletter i et bæger og op til 110 kapsler.

Jeg prøver en af Majas kapsler og beslutter mig for, at jeg som det første, skal ud og købe Kyolic dagen efter. Samtidig kan jeg heller ikke lade tzatzikien og hvidløgsbrødet være. Og som det også står skrevet på bægeret med Kyolic, skal kapslerne ikke være en erstatning for en varieret kost men et supplement.

Sjove historier og rygter om hvidløg

Samtidig kommer vi til at tale om, at der findes historier om at munkene i middelalderen, var forsigtige med at spise hvidløg, fordi de troede på, at man kunne blive seksuelt opstemt af at spise dem. Vi griner. Hvis hvidløgsbrødet kan gøre en seksuelt opstemt, skulle jeg måske overveje at gemme et godt stykke til Mads, når vi skal møde dem i byen senere. Og pludselig er jeg ikke selv så påpasselig med at spise af hvidløgsbrødet.

Faktisk findes der mange sjove historier om hvidløg. Udover munkene, der var bange for at blive seksuelt opstemt af at indtage hvidløg, findes der også historier om, at slaverne, der byggede Keopspyramiden i Egypten, ikke ville arbejde videre, da der blev beskåret i deres daglige ration af hvidløg. Eller historierne om, at vikingerne medtog hvidløg på deres plyndringstogter ude i Europa, for at forebygge at de fik skørbug. Men der findes også mere evidensbaseret undersøgelser om hvidløg. Her viser en svensk undersøgelse blandt andet, at flåter i højere grad undgår at bide de mennesker, der spiser hvidløg, end de der ikke gør. Det kunne være interessant, om det er lugten fra hvidløg, der gør, at flåterne bider mindre eller om Kyolic kapslerne også vil kunne forebygge bid fra flåterne.