Håndværker døgnvagt, en service du bliver glad for i længden!

Der er måske ikke så mange der umiddelbart tænker på håndværker døgnvagt til dagligt, bestemt heller ikke noget man kan bebrejde nogen, det kan jo godt lyde lidt irrelevant, men jeg har personligt selv haft kæmpe gavn af denne tjeneste. Normalt vil det i dagtimerne være forholdsvis nemt at få fat på en bestemt fagmand, men når du står uden strøm midt om natten, så ser det hele meget anderledes ud.

I min situation var den lokale håndværker døgnvagt en redningsplanke, der hurtigt fik givet mig et overblik over situationen og det var samtidig muligt at få en fejl i ledningsnettet skiftet ud, let, hurtigt og meget effektivt, vel og mærket meget sent på natten. Derfor vil jeg godt lige anbefale andre denne service, hvis de selv en dag står med håret i postkassen, midt om natten, uanset om det er VVS, EL, Kloak eller andet i samme boldgade.

Jeg registrerede problemet da jeg skulle på toilettet, klokken har vel være en 03.00 om natten og det viste sig at nogle vitale ledninger, ikke havde været korrekt sammensat i husets ledningsnet, der var blevet udskiftet for nyligt. Jeg ringede til vores håndværker døgnvagt og kort tid efter stod en elektriker klar ved min hoveddør, en fantastisk sikkerhed at have i så en kaotisk situation.